Omar Sarr

Omar Sarr

Omar Sarr

Wij laten je graag kennismaken met Omar. Hij gaat bij ons naar school. Net als de andere leerlingen vertelt hij graag het één en ander over zichzelf. Wil jij hem helpen bij zijn droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Omar Sarr woont op de omheinde leefgemeenschap (compound) met zijn ouders en oom. De ‘compound’ is van zijn vader die ooit een succesvol zakenman was. Helaas is hij failliet gegaan en heeft het gezin geen inkomsten op het moment. Omar is 4 jaar oud en woont dus samen met zijn oom, ouders en zijn 2 oudere broers en zijn zus. Zijn broers en zus heten Abdoulie, Muhammed en Fatoumata. Fatoumata gaat ook bij ons naar school, zij zit in de derde klas. “Ik zit in de eerste groep bij juffrouw Ndey” vertelt Omar. Omar heeft ook nog een broertje van nog geen 2 jaar oud die vernoemd is naar zijn oom Latif Sarr. Omar zijn moeder is huisvrouw en heeft dus ook geen inkomsten voor het gezin. “De leraren zorgen ervoor dat ik graag naar school ga! Ik wil graag van hun leren.” zegt Omar. “Later als ik groot ben wil ik president worden!”

Help Omar en zijn klasgenootjes naar een betere toekomst en steun de stichting. Je kunt dit doen door een financiële bijdrage te doen. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Klik hier voor de andere interviews.

Reageren is niet mogelijk.