Kaddijatou Jawo

Kaddijatou Jawo

Kaddijatou Jawo

Wij laten je graag kennismaken met Kaddijatou. Zij gaat bij ons naar school. Net als de andere leerlingen vertelt zij graag het één en ander over zichzelf. Wil jij haar helpen bij haar droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Kaddijatou Jawo is nog maar 4 jaar oud. Afgelopen september ging ze voor het eerst naar school. Ze woont vlakbij school in Lamin Kerewan en loopt met andere klasgenootjes naar school toe. “Ik woon samen met mijn vader en moeder en mijn vier oudere broers en vier oudere zussen. We gaan allemaal nog naar school en voor mijn ouders is dat best wel moeilijk, maar mijn ouders blijven ons steunen. Mijn vader werkt als politieman en mijn moeder is een verkoopster. Ondanks dat het erg moeilijk is voor mijn ouders om het schoolgeld te blijven betalen, lukt het hun wel. Mijn moeder wil graag dat wij naar school gaan, vooral de meisjes! School bereidt ons namelijk voor op de toekomst.”  Kaddija gaat graag naar school, want daar is het vredig en fijn. Ze droomt ervan om minister te worden!

Door de stichting te steunen draag jij bij aan het realiseren van de droom van Kaddijatou. Help haar en haar familie om het financieel iets makkelijker te krijgen. Je kunt dit doen door een financiële bijdrage aan de stichting. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Klik hier voor de andere interviews.

Reageren is niet mogelijk.