Saffie Jobe

Saffie Jobe

Sponsorkindje Saffie Jobe

In december 2021 wordt ze alweer 5 jaar! Het is haar droom om lerares te worden. Deze lieve Saffie komt uit een groot gezin van wel 7 kinderen, 4 meiden en 3 jongens. De moeder van Saffie is huisvrouw en haar vader is vrachtwagenchauffeur.

Saffie is een leuke en vrolijke leerling. Ze is gedreven, zelfverzekerd en haalt mooie resultaten op school. Het is dan ook niet verrassend als zij zegt “Ik vind het leuk om te leren, te spelen en nieuwe vrienden te maken op school!” Ze is enorm sociaal en heeft het altijd naar haar zin op school.

Haar oudste broers en zussen kunnen helaas niet meer naar school, omdat haar ouders dit niet meer konden betalen. Op dit moment gaan er slechts 3 kinderen uit het gezin van Saffie naar school. Saffie haar hobby’s zijn lezen, rijmen en touwtjespringen.

Sponsor Saffie

Net als onze andere specifiek geselecteerde sponsorkinderen komt ook Saffie uit een erg arm gezin. Het sponsoren van het schoolgeld voor Saffie zou het gezin enorm helpen. Tegelijk help je Saffie om lerares te worden! Het sponsoren van Saffie is al mogelijk vanaf € 5,00 per maand. Wil je Saffie sponsoren? Stuur een berichtje naar onze stichting en lees hier alvast de sponsorvoorwaarden.

Reacties zijn gesloten.