Jainaba Ceesay

Jainaba Ceesay

Sponsorkindje Jainaba

Het is haar droom om dokter te worden! Jainaba is pas 10 jaar oud en gaat al naar de basisschool. Ze komt uit een groot gezin met wel 9 kinderen, 5 jongens en 4 meisjes. Van dit gezin gaan er 5 kinderen naar school. De oudste zus van Jainaba is inmiddels getrouwd en de oudste broer heeft de technische school afgerond. 2 kinderen zijn van school af doordat het schoolgeld niet meer betaald kon worden.

De moeder van Jainaba is huisvrouw en haar vader is kledingverkoper in een winkeltje. De vader van Jainaba is de kostwinner van het gezin, maar wordt ondersteund door haar oudste broer die naast zijn opleiding ook bijverdient. Jainaba geeft aan gelukkig te zijn op de Smiling Child Lower Basic School. Ze is een multi-talent, want ze is creatief, goed in talen en in rekenen. Dansen en creatieve dingen doen, dat zijn haar hobby’s. Op school is ze enorm sociaal en neemt ze altijd het voortouw bij spelletjes met haar vriendinnen.

Sponsor Jainaba

Het is de droom van Jainaba om dokter te worden! Ze gaat op dit moment naar de basisschool en hoopt dat jij haar wil helpen bij haar schoolgeld. Vanaf € 8,50 per maand, maak jij het mogelijk dat Jainaba naar school kan blijven gaan en geef je haar een kans haar droom te realiseren. Net als onze andere specifiek geselecteerde sponsorkinderen komt ook Jainaba uit een erg arm gezin. Wil je Jainaba sponsoren? Stuur een berichtje naar onze stichting en lees hier alvast de sponsorvoorwaarden.

Reacties zijn gesloten.