Sponsoren?

Sponsoren?

Het sponsoren van een individueel kind is onlangs mogelijk geworden! De leraren van Smiling Child Nursery & Lower Basic School hebben de eerste 40 kinderen zorgvuldig geselecteerd. De selectie is gemaakt op basis van het financiële vermogen van het gezin, de gezinssamenstelling en ook de prestaties van de kinderen op school.

Waar we in het begin de mogelijkheid hebben geboden om kinderen zelf te kiezen, wordt er nu op basis van onze ervaring en inzicht een kind door ons toegewezen. Immers kennen wij de kinderen en eigenlijk verdienen alle kinderen een sponsor. Dankzij de bijdrage van onze sponsoren voor het lesgeld van de kinderen kunnen de kinderen naar school blijven gaan. En door onderwijs geeft de sponsor het kind een grotere kans op een betere toekomst.

Voor het sponsoren van een individueel kind hebben wij speciale sponsorvoorwaarden opgesteld. Zodoende weet je wat wij van jou als sponsor verwachten en weet jij wat je van ons kunt verwachten. Het is belangrijk dat je het leest alvorens je je aanmeldt om een kind individueel te gaan sponsoren.

Als je besluit een kind individueel te sponsoren, dan vragen wij jouw adresgegevens, telefoonnummer en e-mail adres zodat wij je op de hoogte kunnen houden over het kind. Graag ontvangen wij jouw gegevens per e-mail met het verzoek een individueel kind te sponsoren. Je kunt de e-mail sturen aan info@smilingchildofthegambia.nl. Je ontvangt dan van ons een e-mail met nog eens de voorwaarden en het toegewezen kind(eren). Vergeet niet aan te geven of je een kleuter wil sponsoren voor € 5,00 per maand of een basisschool leerling voor € 8,50 per maand.

Bedankt voor jouw steun! Wij garanderen je dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de kinderen in Gambia of aan jouw sponsorkind. 

Daarnaast zijn er nog veel meer sponsor mogelijkheden, klik hier voor onze andere mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk.