Vervolg van de bassischool

Vervolg van de bassischool

Voor de zomer zijn we gestaag gestart met het bouwen van de basisschool. En het project heeft echt wel wat voeten in de aarde. Het eerste deel is nog niet af, want er is toch besloten om een stalenconstructie voor het dak te maken.

Anders dan op de kleuterschool, waar de dakconstructie van hout is. Door te kiezen voor staal, verwachten we een beter en stevig dak te kunnen realiseren voor de basisschool. Via onze Facebookpagina, houden wij je op de hoogte van de tussentijdse ontwikkeling.

Naast dat de dakconstructie inmiddels bevestigd wordt op de school zijn de bouwvakkers ook begonnen met het gieten van de vloer. De veranda van de school wordt op de foto’s volgegoten met cement.

Op de foto’s zie je dat er hard gewerkt wordt. Het gaat hier om het eerste gedeelte van drie klaslokalen en een kantoor. Het is nog even afwachten tot de bouwvakkers het project kunnen opleveren, maar ze werken er ontzettend hard aan. Al met al gaat het een hele mooie basisschool worden en is het, het wachten absoluut waard!

Het tweede deel bestaat vervolgens ook uit drie lokalen en een bibliotheek. In totaliteit hebben we dan 6 lokalen, een kantoor en een bibliotheek gebouwd. Lees onze “Sponsorbrief Basisschool” voor meer informatie.

Wil je ons helpen bij het verder bouwen? Dat kan natuurlijk! Een donatie direct via IBAN: NL58RABO0319052478 t.n.v.: Smiling Child of The Gambia o.v.v.: Basisschool. Of vraag ons om een betaalverzoek (€0,15 transactiekosten) per e-mail.

Reageren is niet mogelijk.