Sponsor een kindje met kerst

Sponsor een kindje met kerst

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Die glimlach geven we door te bouwen en te verbouwen. De stichting zorgt voor een mooie en fijne schoolomgeving voor de kinderen, waar goed les gegeven kan worden en waar kinderen zich thuis voelen. Maar om naar school te kunnen gaan is schoolgeld nodig.

Veel gezinnen hebben moeite met het schoolgeld te betalen, omdat ze het niet kunnen betalen. Een gezin dat het schoolgeld niet kan betalen wordt geholpen. Het is ons doel om zo veel mogelijk kinderen onderwijs te geven. De enige beperking die we hebben is de capaciteit van de klaslokalen, maar in principe zijn alle kinderen welkom op onze school. Als gezinnen het schoolgeld niet kunnen betalen, dan wordt het kind of de kinderen van dat gezin geselecteerd voor individuele sponsoring. De leraren bieden de kinderen aan bij de stichting, middels een interview en rapportje. Vervolgens gaat de stichting opzoek naar een sponsor / donateur.

De kinderen die geselecteerd zijn komen dan ook echt van de armste gezinnen. Uiteindelijk is het ons streven om alle kinderen die bij ons naar school gaan te sponsoren. Daarom zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste sponsoren die zich met liefde en plezier willen verbinden aan een sponsorkindje of -kinderen in The Gambia.

Wil jij een kindje sponsoren? Een kleuter kun je al sponsoren vanaf € 5,00 per maand en een basisschool leerling vanaf € 8,50 per maand! Wij kunnen jouw hulp ontzettend hard gebruiken, want samen kunnen wij deze kinderen een kans bieden op een betere toekomst.

Meer informatie over het ‘sponsoren van een kindje’ lees je op onze pagina “Maandelijks Doneren” en lees hierbij ook de “Sponsorvoorwaarden“.

Reageren is niet mogelijk.