20 van Alphen

20 van Alphen

Liane Persoon

Op Zondag 24 maart 2019 wordt met de 20 van Alphen het startsein gegeven van alle hardloopevenementen die in Nederland plaatsvinden. Bij de 20 van Alphen maakt het niet uit of je een gevorderde of beginnende hardloper bent! Iedereen mag mee doen en het gaat om jouw eigen prestatie.
Meer over de 20 van Alphen.

Liane Persoon is de zus van Mark. Zij heeft zich ingeschreven voor de “20 van Alphen”. Op dit moment is ze hard aan het trainen om deze prestatie te kunnen neerzetten. Ze loopt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor ons stichting. Het is mogelijk om Liane te sponsoren, dit kan in de vorm van een bedrag per kilometer of voor de gehele loop van 20km. Als je Liane zou willen sponsoren dan kun je dit doen door haar een e-mail te sturen.

Als je Liane wilt sponsoren stuur je haar een e-mail met jouw persoonsgegevens en hoeveel je haar wil sponsoren per kilometer of voor de gehele loop. Klik hier om Liane een e-mail te sturen. Of stuur Liane een privé bericht via Facebook. Klik hier voor een privé bericht.

Wij zijn er natuurlijk super blij mee! Wij willen Liane nu al bedanken voor haar geweldige inzet. Natuurlijk zijn wij er ook om Liane in Alphen aan den Rijn aan te moedigen op zondag 24 maart 2019. Doe mee!

Reageren is niet mogelijk.