Een vliegende start

Een vliegende start

Een vliegende start? Nou ja, wij gaan natuurlijk ook gewoon door in 2019! Op het moment van dit schrijven zijn we gekneusd en afgetakeld maar tegelijkertijd ontzettend voldaan! Wat mogen wij oprecht dankbaar zijn voor alle steun die we gehad hebben om de container met schoolmeubilair te kunnen versturen, van gulle giften tot geweldige sjouwers.

Je leest nog onze eerdere nieuwsitems:
Nieuwsitem: Filmjes
Nieuwsitem: Schoolmeubilair en wat nu?
Nieuwsitem: Schip Ahoy

Gisterenavond hebben we met elkaar de ruim 200 stoeltjes en tafeltjes, 9 bureau’s en stoelen en archiefkasten ingeruimd in de container. Waar we dachten er zeker 3 uur over te doen om de container van maar liefst 40FT HD vol te laden is het gelukt in minder dan 2 uur! Zelfs de transporteur stond vol bewondering te kijken.

Een strakke lading, weinig loze ruimte en ook nog eens geweldig teamwork! Wat is het geweldig om dit met elkaar te kunnen doen. Nu de container naar de haven is, gaan we deze de komende tijd volgen! Naar verwachting zal deze begin maart aankomen in Gambia.

Zoals je op de foto’s ziet hebben wij dit zeker niet alleen gedaan en waren we met een hele groep sjouwers! Het was geweldig om dit met elkaar te kunnen doen.

Het versturen van de container is mede mogelijk gemaakt door: veel financiële giften van particulieren, maar ook materiële en financiële steun van bedrijven. Wij willen iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen!

Colmar Trading B.V. – Havee MeubelenPresikhaaf SchoolmeubelenGispenAchter de KerkVerschoor ReizenMCMShipping – Ontzettend bedankt!

Reageren is niet mogelijk.