555 rugzakjes voor de kinderen

555 rugzakjes voor de kinderen

Afgelopen januari zijn er maar liefst 90 bananendozen verstuurd met fantastische spullen. Hierin zitten onder andere diverse school en tekenspellen, zoals: pennen, schriftjes, potloden, tekenboeken, bidons, etui’s en nog veel meer.

5-jarig jubileum Smiling Child of The Gambia

De stichting werd opgericht in april 2017 door Mark Leeuwis en Jacco Verschoor. Nu we 5 jaar verder zijn willen we deze jubileum niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Zo bedachten wij een mooie actie: Rugzakjes voor de kinderen. Niet zomaar een rugzakje; maar passend bij het uniform van de kinderen en het logo van Smiling Child Nurseryschool & Lower-Basic School.

555 rugzakjes voor deze kinderen!

Doordat alle kinderen hetzelfde rugzakje krijgen is dit niet alleen heel praktisch, maar zorgt het ook voor gelijkheid. In The Gambia zijn er kinderen die geen rugzak hebben, gezinnen kunnen dit soort luxe artikelen gewoonweg niet betalen. Daarnaast is een rugzak natuurlijk enorm praktisch, en blijven hun schriftjes, pennen en andere spullen netjes.

De actie: 555 rugzakjes voor de kinderen!

Help je mee? Zodat ieder kind een rugzakje kan krijgen? De rugzakjes zijn allen voorzien van de basiskleur groen, met logo bedrukking van Smiling Child Nursery & Lower-Basic School. Dit zorgt voor herkenbaarheid in het dorp en tijdens culturele evenementen waar de scholen aan mee doen. Ieder kind verdient het om te kunnen leren. Met een glimlach! In overleg met onze leraren gaven zij aan heel graag deze mooie rugzakjes aan de kinderen uit te willen delen voor het 5-jarig jubileum van de stichting.

Door één of meerdere rugzakjes symbolisch te kopen, help je deze kinderen. De inkoop kosten voor een rugzakje bedragen € 3,35 inclusief BTW en bedrukking. Iedere donatie helpt ons het doel realiseren, namelijk 555 rugzakjes zodat niet alleen de reeds 400 leerlingen op school een rugzakje krijgen, maar hebben we de actie vergroot voor de toekomstige twee leergangen. Zodoende kunnen we inkoop van de rugzakjes relatief interessant houden.

Help mee en geef ieder kind een rugzak!

Help mee en maak het jubileum extra feestelijk met deze te gekke rugzakken. Help je mee? Een donatie voor de rugzakjes kun je doen via deze button:

Doneer-rugzakjes-voor-kinderen-in-The-Gambia-_-5-jaar-_-Smiling-Child-of-The-Gambia

Liever handmatig een transactie overmaken? Dat kan natuurlijk ook op: IBAN NL58RABO0319052478 SWIFT RABONL2U TNV Smiling Child of The Gambia OVV Jubileumactie

ANBI-STATUS

Zowel privé als zakelijk kun je ons op interessante wijze helpen. Onder bepaalde voorwaarden is jouw bijdrage namelijk fiscaal aftrekbaar. Hoe dit precies zit lees je terug via de belastingdienst of vraag het aan je accountant.

Reacties zijn gesloten.