Abdoulie Darboe

Abdoulie Darboe

Abdoulie Darboe

is een van de kleuters die les krijgt aan de Rosy Apple Noel Baker Nursery School. Om u op de hoogte te houden over de kinderen die les krijgen hebben wij besloten met enige regelmaat één van de kinderen van de school aan u voor te stellen. Hierdoor krijgt u een kleine indruk over de kinderen die leskrijgen. De kinderen komen van arme gezinnen en hebben uw steun hard nodig. Wij wijzen u geen kinderen persoonlijk toe, maar wij hopen dat u door het lezen van de interviews met de kinderen inziet dat het sponsoren van een kind zeker bijdraagt aan het onderwijssysteem aan Rosy Apple Noel Baker Nursery School.

Ieder kind heeft toch het recht op een betere toekomst? Wij geloven dat onderwijs de sleutel naar die toekomst is.

Abdoulie Darboe heeft als droom om profvoetballer te worden! Wereld beroemd en veel geld verdienen voor zijn familie. Hij is op dit moment pas 6 jaar oud. Het ontroert ons als we ons realiseren dat hij nog maar zo jong is en al zo wijs kan denken. Abdoulie komt uit het dorpje Babilon Village. Weer een dorpje verder dan Lamin Kerewan. Het allerleukste vindt hij sporten en leren. Echt een voorbeeld leerling. Hij komt uit een warme familie, er is wel armoede, maar hij heeft het vooral leuk met zijn twee broers en twee zussen. Abdoulie is de jongste met als droom om profvoetballer te worden! Geef jij hem een duwtje in de rug?

Steun onder andere Abdoulie en zijn klasgenootjes! Geef een maandelijkse donatie waardoor wij de gelegenheid hebben de kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Klik hier over meer informatie over: “Maandelijks doneren”

Reageren is niet mogelijk.