Famara Jammeh

Famara Jammeh

Famara Jammeh

is een van de kleuters die les krijgt aan de Rosy Apple Noel Baker Nursery School. Om u op de hoogte te houden over de kinderen die les krijgen hebben wij besloten met enige regelmaat één van de kinderen van de school aan u voor te stellen. Hierdoor krijgt u een kleine indruk over de kinderen die leskrijgen. De kinderen komen van arme gezinnen en hebben uw steun hard nodig. Wij wijzen u geen kinderen persoonlijk toe, maar wij hopen dat u door het lezen van de interviews met de kinderen inziet dat het sponsoren van een kind zeker bijdraagt aan het onderwijssysteem aan Rosy Apple Noel Baker Nursery School.

Ieder kind heeft toch het recht op een betere toekomst? Wij geloven dat onderwijs de sleutel naar die toekomst is.

Famara Jammeh gaat heel graag naar school! School geeft mij een kans voor een betere toekomst. Het leukste vindt hij leren, zingen en dansen. Maar zijn droom is toch wel dokter worden, zodat hij mensen beter kan maken. Famara komt uit een modern gezin waar beide ouders geen slechte baan hebben, Famara zijn vader werkt als observator en zijn moeder is een zakenvrouw. Aallen de omvang van het gezin zorgt ervoor dat er niet altijd genoeg is om ook school te kunnen betalen. Want Famara heeft nog eens een broer en twee zussen. Famara is de jongste van het gezin (zover wij begrijpen) hij is nog maar 6 jaar oud. Help jij Famara bij zijn opleiding tot dokter?

Steun onder andere Famara en zijn klasgenootjes! Geef een maandelijkse donatie waardoor wij de gelegenheid hebben de kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Klik hier over meer informatie over: “Maandelijks doneren”

Reageren is niet mogelijk.