Abdoulie Demba

Abdoulie Demba

Abdoulie Demba

is 5 jaar oud en gaat naar onze school. Net als de andere leerlingen vertelt hij graag het één en ander over zichzelf. Wil jij hem helpen bij zijn droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Abdoulie Demba heeft drie broers en twee zussen, samen met hen woont hij bij zijn vader in Lamin Kerewan Village. Zijn broers heten Ebrima, Ensa en Assan. Zijn zussen heten Isatou, zij gaat naar klas 1 van onze basisschool, en Rohey, zij zit in groep 1b van onze kleutersschool. Zijn moeder woont ook bij het gezin, zij werkt als verkoopster op de lokale markt. De vader van Abdoulie verkoopt hout aan de poort van hun ‘compound’. Ebrima en Ensa gaan ook naar school, maar moeten ruim 1 uur lopen vanaf onze school. “Assan gaat niet meer naar school, hij was niet goed genoeg. Hij helpt nu mijn ouders met werken.” verteld Abdoulie ons. Hij vindt het erg leuk om te leren, want hij droomt ervan later dokter te worden.

Help Abdoulie en zijn klasgenootjes naar een betere toekomst en steun de stichting. Door jouw steun maak je het voor ons mogelijk om beter onderwijs te voorzien in de wijk. Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen in de wijk onderwijs krijgen! Onderwijs is immers de sleutel naar een betere toekomst.

Een bijdrage groot of klein, wij zijn je enorm dankbaar. Wij zorgen ervoor dat 100% besteedt wordt aan de kinderen van onze school. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Reageren is niet mogelijk.