Hawa Camara

Hawa Camara

Hawa Camara

is 4 jaar oud en gaat naar onze school. Net als de andere leerlingen vertelt ze graag het één en ander over zichzelf. Wil jij haar helpen bij haar droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Hawa Camara komt uit een groot gezin. Ze woont samen met haar vader, moeder en stiefmoeder. Ze heeft maar liefst twee broers en 5 zussen. In haar eige gezin heeft ze een 8 jaar oude zus, genaamd Fatou, die bij ons naar de basisschool gaat. Hawa is zelf net gestart in groep 1a van de kleuterschool. Haar broertje Abdou is twee jaar oud. In het gezin met haar stiefmoeder heeft ze nog eens één broer en wel vier zussen. Zij gaan allemaal naar een ander basisschool, Manyima zit in groep 4, Ida in groep 8, Isatou in 9 en Mariama in groep 11. Haar oudste broer zit in groep 12. Haar zussen en broer moeten ieder dag ver reizen. “Wij wonen in Kombo Kerewan Village deze wijk is slecht te bereiken.” legt ze uit. “Mijn vader werkt heel hard en is timmerman en mijn moeder en stiefmoeder verkopen spullen bij de poort van ons huis. Op deze manier helpen mijn moeders, mijn vader om zo alle kost te kunnen betalen.” Ze vindt het erg leuk om op school te kunnen spelen met mijn vrienden. Het is haar droom om later lerares te worden!

Help Hawa en haar klasgenootjes naar een betere toekomst en steun de stichting. Door jouw steun maak je het voor ons mogelijk om beter onderwijs te voorzien in de wijk. Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen in de wijk onderwijs krijgen! Onderwijs is immers de sleutel naar een betere toekomst.

Een bijdrage groot of klein, wij zijn je enorm dankbaar. Wij zorgen ervoor dat 100% besteedt wordt aan de kinderen van onze school. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Reageren is niet mogelijk.