Abubacarr Touray

Abubacarr Touray

Abubacarr (8 jaar) gaat naar de eerste klas van de basisschool. Hij komt uit een groot gezin van maar liefst 7 kinderen, hij heeft vier broers en drie zussen. Zijn vader werkt als metselwerker en zijn moeder is huisvrouw.

Sponsorkindje Abubacarr Touray

Abubacarr wordt ontzettend blij van alle ontwikkelingen en gebeurtenissen die worden georganiseerd bij de Smiling Child School. Het is zijn droom om later verpleger te worden.

Doordat zijn vader als enige van het gezin de kostwinnaar is, gaan slechts twee kinderen van het gezin naar school, waar onder Abubacarr en zijn oudere broer Dembo. Zijn andere oudere broers en zussen zijn van school af doordat zijn ouders het financieel niet konden redden.

Abubacarr is volgens de leraren een veel belovende leerling. Hij is goed in het ontwikkelen van zijn creativiteit en kennis. Vooral in talen en rekenen is hij erg goed. Zijn hobbies zijn tekenen en voetbal!

Sponsor Abubacarr

Abubacarr gaat nu naar de eerste klas van Smiling Child Lower Basic School en is een ontzettend enthousiaste leerling. Helaas hebben zijn ouders het niet breed, waardoor de kans bestaat dat hij van school af moet zodra zijn ouders het lesgeld niet meer kunnen voldoen. Je sponsort Abubacarr al vanaf € 8,50 per maand. Wil jij Abubacarr sponsoren? Laat het ons weten via een mailtje aan onze stichting. Lees hierbij alvast onze sponsorvoorwaarden.

Reacties zijn gesloten.