Sirreh Jammeh

Sirreh Jammeh

Sirreh is 9 jaar en gaat naar de eerste klas van de Smiling Child Lower Basic School. Ze komt uit een groot gezin van maar liefst 7 kinderen, 2 broers en 5 zussen. Haar vader maakt schoon op een school en haar moeder is huisvrouw.

Sponsorkindje Sirreh Jammeh

Sirreh woont met haar vader, moeder en stiefmoeder in haar vaders huis. Haar vader is schoonmaker bij Kombo Kerewan Junior and Secondary school. Haar vader is de enige kostwinnaar van het gezin, naast ons school geld gaat al het andere geld op aan eten voor het gezin. Overigens gaan er slechts vier kinderen uit het gezin naar school.

Het is Sirreh’s droom om later Politieagent te worden. Gaat gaat met veel plezier naar school. “Onderwijs is mijn trots” zegt ze in haar interview. De leraren omschrijven haar als een hardwerkende leerling en enorm toegewijd. Het is dan ook niet raar dat het haar hobby is om te kunnen leren!

Sponsor Sirreh

Net als onze andere specifiek geselecteerde sponsorkinderen komt ook Sirreh uit een erg arm gezin. Het sponsoren van Sirreh zou het gezin enorm helpen, maar vooral Sirreh wordt hierdoor hard geholpen in het realiseren van haar toekomst. Het sponsoren van Sirreh is al mogelijk vanaf € 8,50 per maand. Wil je Sirreh sponsoren? Stuur een berichtje naar onze stichting en lees hier alvast de sponsorvoorwaarden.

Reacties zijn gesloten.