De laatste loodjes

De laatste loodjes

We hebben er lang op gewacht, maar dan heb je ook wat. Stap voor stap komt het einde in zicht voor de bouw van de eerste helft van de basisschool; Smiling Child Lower Basic School. De eerste helft bestaat uit drie klaslokalen en een kantoor.

De laatste loodjes duren het langst, want de afwerking wordt met alle netheid gedaan. Wat zijn we trots dat wij dankzij onze sponsoren en verschillende acties de eerste mijlpaal voor de basisschool bijna hebben kunnen realiseren.

Het dak wordt gelegd, de muren worden afgewerkt, de plavuizen worden geplaatst en de grote raampartijen zijn reeds geplaatst. Zodra het afwerken is afgerond volgt nog het schilderwerk, in eerste instantie zal de school volledig wit worden om vervolgens de juiste kleuren te krijgen.

Natuurlijk gaan we het volgende schooljaar hard verder met het inzamelen van voldoende financiën om klaslokalen 4, 5 en 6, te kunnen bouwen en een kleine bibliotheek. Het heeft nog heel wat voeten in aarde, maar we proberen de school mee te laten groeien met de leeftijd van de leerlingen. Zo zal er straks ieder jaar een nieuw klaslokaal geplaatst worden.

Tweede helft van de basisschool

Is bouwen echt jouw ding? Vind je het geweldig wat wij doen? Zou je ons willen helpen? Of wil je ons zakelijk sponsoren? Dat kan natuurlijk! Zowel zakelijk als privé is het mogelijk om onze stichting te sponsoren. Dankzij de unieke ANBI-status die onze stichting heeft, zijn alle donaties belastingaftrekbaar! Desgewenst verzorgen wij zelfs een factuur voor jouw boekinghouding. Wil je meer weten over de donatie mogelijkheden? Lees hier.

Direct doneren?!

Of doneer direct aan onze stichting. Alle éénmalige giften worden door onze stichting besteed aan de bouw. Doneer je liever direct aan de kinderen? Neem dan een sponsorkindje of doneer maandelijks een algemene bijdrage.

Een directe donatie kun je doen via: Smiling Child of The Gambia op IBAN: NL58RABO0319052478 met swift RABONL2U o.v.v. “Door bouwen” 😉 Wij zijn je ontzettend dankbaar, alleen samen kunnen we de levens van deze kinderen wezenlijk veranderen!

Stucen, plavuizen leggen en het dak afmaken oftewel de laatste loodjes zijn in zicht!
Reacties zijn gesloten.