Adama & Awa

Adama & Awa

Awa met haar vriendinnen

Dankzij de stichting kunnen Adama en Awa naar de basisschool, want de stichting voorziet in de faciliteiten. Helaas heeft het gezin het erg moeilijk om de financiën rond te krijgen. Wil jij deze lieve tweeling helpen?

Adama & Awa Yarboe zijn een tweeling en gaan beide naar de tweede klas van de basisschool! Hun vader is arbeider en hun moeder is schoonmaakster. Ze komen uit een gezin met 7 kinderen, 1 jongen en 6 meiden. Hun oudere zus Fatoumata is helaas van de basisschool af, omdat het gezin de financiën niet meer bij elkaar kon krijgen. Dat willen we voorkomen voor deze tweeling. Adama wil in de toekomst zakenvrouw worden en Awa heeft de ambitie om leraar te worden, specifiek voor de creatieve vakken en daarnaast wil ze kleermaakster worden. Als je ze vraagt wat het leukste aan school is, dan beginnen ze te ratelen. Ze vinden eigenlijk alles leuk! Dat komt ook terug in de hobby’s van de meiden, want de hobby’s zijn; verhalen vertellen, lezen, tekenen, dansen en muziek maken. Daarnaast vinden ze het heel belangrijk om vrienden te maken en zijn ze erg sociaal op school.

Adama in de schoolbanken

Beide hebben een geweldig mooi rapport en na de zomer gaan ze alweer naar de tweede klas van de basisschool! Jouw steun is hard nodig voor deze meiden. Jij kunt deze tweeling sponsoren voor een maandelijkse bijdrage van € 17,00 of € 8,50 per kind. Help jij mee? Meer informatie over het sponsoren lees je hier.

Reacties zijn gesloten.