Sherrif Jallow

Sherrif Jallow

Alleen al zijn naam is toch fantastisch! Sherrif is dit jaar begonnen aan de kleuterschool en hij is nog maar 3 jaar oud. Echt één van de allerjongsten bij ons op school.

De vader van Sherrif heeft een eigen winkel en zijn moeder is huisvrouw. Het gezin bestaat uit 4 kinderen, 2 jongens en 2 meiden. Sherrif gaat samen met zijn broer en zusjes naar de Smiling Child Nursery School. Zijn oudste broer zit in groep 3 van de kleuterschool en gaat dus in september naar de basisschool. Zijn vader verzorgd het inkomen met de winkel, maar doordat het hele gezin naar school gaat wordt het voor zijn vader steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen.

Sherrif wil later verpleger worden! Hij is erg goed in creatieve vakken, taal en rekenen. Hij vindt het erg leuk op school! Zijn hobby is voetbal, daarnaast speelt hij graag met al zijn vriendjes en vriendinnetjes op school.

Wil jij Sherrif sponsoren of één van de andere geselecteerde kinderen? Dat kan natuurlijk. Voor meer informatie over het sponsoren van een kindje of kinderen, klik dan hier en meld je aan. Een kindje van de kleuterschool kun je al sponsoren vanaf slechts € 5,00 per maand.

Reacties zijn gesloten.