Bananendozen voor sponsorkinderen

Bananendozen voor sponsorkinderen

De actie telden maar liefst 60 bananendozen. Tijdens onze reis in The Gambia verdeelden Mark en Jacco de bananendozen aan alle kinderen en leraren. Zo zien we de leraren in ‘nieuwe’ kleding lopen en hebben de kinderen heel veel knuffels, schoolspullen, kleding en andere dingen gekregen!

Ze zijn er dol op! Het is geweldig om te zien hoe alle ingezamelde spullen hier een tweede leven krijgen. Alle spullen zijn persoonlijk uitgedeeld door ons. Dat was een hele klus. Tussen de dozen waren ook dozen en tassen verpakt voor sponsorkinderen. Graag delen wij je de foto’s in de onderstaande gallerij.

Wil jij een kind sponsoren? Dat is mogelijk! Al vanaf € 5,00 per maand voor een kindje aan de kleuterschool of € 8,50 per maand aan de basisschool. De kinderen en vooral hun families hebben het hard nodig. Door het wegvallen van vele inkomens zijn er weer tal van kinderen (vooral) in het basis onderwijs, die graag een sponsor willen. Een sponsor die ervoor zorgt dat het sponsorkindje een kans heeft op een betere toekomst! Meer informatie over een sponsorkindje, lees je via deze link.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun de stichting en jouw sponsorkindje.

Reacties zijn gesloten.