Hans Anders voor Gambia

Hans Anders voor Gambia

Amadou (landeigenaar)

Hans Anders doneerde nieuwe brillen voor kinderen in The Gambia. Een geweldig gebaar. Jacco nam de brillen in ontvangst van Rian van Koulil die namens het team van Hans Anders de brillen overhandigde. Het verkrijgen van de maten en sterktes vanuit The Gambia was een hele uitdaging! Het is ons gelukt.

Er zijn 12 nieuwe brillen gesponsord!

Met twaalf nieuwe brillen vlogen we naar The Gambia en deelden wij deze uit. Een prachtig gebaar. De studenten op deze foto’s zijn oud leerlingen aan Smiling Child Kleuterschool. De ouderen zijn leraren die aan omringende scholen lesgeven. Een groot gebaar voor de studenten en leraren van Lamin-Kerewan (het dorp waar onze school gevestigd is).

Zoals Rian zei; “We doen dit graag! We realiseren ons dat het niet eenvoudig is om in The Gambia aan een bril te komen, omdat dit enkel voor de rijken is weggelegd.

De “Brillen op sterkte” actie is opgezet door Grand cafe ‘t Gelagh te Gorinchem. Hans Anders haakte hier op aan en deed haar aandeel om nog eens nieuwe brillen extra te sponsoren. De gebruikte brillen die ingezameld zijn bij Grand cafe ‘t Gelagh arriveren medio juli in Bananendozen. Helaas kunnen Mark en Jacco hier niet meer zelf bij zijn, maar de foto’s volgen natuurlijk wel!

Organisaties in actie voor Gambia

Twee bedrijven die middels een actie onze stichting steunen! Een geweldige samenwerking! Wil jij met jouw bedrijf, organisatie of school ons steunen met een mooie actie? Laat het ons weten, wij komen dan graag met je in contact.

Foto’s van het uitdelen van de brillen in Gambia

Reageren is niet mogelijk.