Binta Bah

Binta Bah

Binta Bah

is een van de kleuters die naar school gaat aan de Rosy Apple Noël Baker Nursery School. Wij willen u graag kennis laten maken met de kleuters op school, daarom proberen wij met enige regelmaat een klein interview te delen. Wilt u de kinderen helpen voor beter onderwijs? Klik hier, voor de mogelijkheden om een kind te sponsoren.

 

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Binta Bah woont in Lamin Village, Kerewan. Direcht naast de school eigenlijk. Ze is nog maar 4 jaar oud en dit jaar op school gekomen. Het leukste aan school vindt ze spelletjes, puzzelen en touwtje springen met haar klasgenootjes. In de toekomst hoopt ze ooit jurist te worden. Ze woont vlakbij school en dat is wel gemakkelijk, want haar moeder staat er in het gezin alleen voor. Gelukkig woont ze in een grote familie compound en wordt haar moeder ondersteunt door haar tante, want Binta’s vader is spijtig genoeg 2 jaar geleden komen te overlijden. Binta heeft 3 oudere broers en 3 oudere zussen, maar ook nog een jonger zusje van 1 jaar en 8 maanden. Binta’s moeder is onlangs gestart om hand en span diensten aan de school te kunnen verrichten, om zodoende de kost voor het schoolgeld te kunnen betalen. Onlangs werden 2 van Binta’s oudere zusjes van hun school gezet, omdat Binta’s moeder het schoolgeld niet kon betalen. Wil jij Binta’s leven iets makkelijker maken? Steun de stichting en wij zorgen dat Binta gewoon naar school kan blijven gaan.

Steun Binta Bah en haar klasgenootjes door de stichting een warm hart toe te dragen. Klik hier voor meer interviews. Een van de manieren om te steunen is een maandelijkse donatie, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wij hebben alle mogelijkheden voor u uitgeschreven, u kunt dus zelf bepalen wat voor u haalbaar zou zijn. Of uw inzet groot of klein is, uw steun is nodig en het komt ook nog eens 100% ten goede aan het doel van de stichting! Klik hier voor alle donatie mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.