Malang Cham

Malang Cham

Malang Cham

is een van de kleuters die naar school gaat aan de Rosy Apple Noël Baker Nursery School. Wij willen u graag kennis laten maken met de kleuters op school, daarom proberen wij met enige regelmaat een klein interview te delen. Wilt u de kinderen helpen voor beter onderwijs? Klik hier, voor de mogelijkheden om een kind te sponsoren.

 

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Malang Cham is nog maar 4 jaar oud en gaat naar school aan de RANB-Nursery School. Hij vindt het, het allerleukste om te leren en te spelen met elkaar. Malang woont in Lamin Village, in de buurt van de school. Hij woont samen met zijn vader en zijn moeder. Hij heeft een jonger zusje van 2 jaar oud, een oudere broer van 9 jaar en een oudere zus van 11 jaar. Malang komt dus uit een gemiddeld gezin, maar helaas is zijn vader al geruime tijd ziek. Hierdoor kan zijn vader niet gaan werken en moet zijn moeder het huishouden doen, maar ook voor de kinderen zorgen. Zo staat zijn moeder er ook alleen voor om te zorgen voor het schoolgeld van de kinderen. Zijn moeder werkt als lokale verkoopster en zorgt zodoende dat ze in Lamin aan de kost komt. Voor de toekomst is het Malang zijn droom om medicijn dokter te worden, help jij mee om zijn droom uit te laten komen? 

Steun Malang en zijn klasgenootjes door de stichting een warm hart toe te dragen. Klik hier voor meer interviews. Een van de manieren om te steunen is een maandelijkse donatie, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wij hebben alle mogelijkheden voor u uitgeschreven, u kunt dus zelf bepalen wat voor u haalbaar zou zijn. Of uw inzet groot of klein is, uw steun is nodig en het komt ook nog eens 100% ten goede aan het doel van de stichting! Klik hier voor alle donatie mogelijkheden.

 

Reageren is niet mogelijk.