De flessenactie was een succes!

De flessenactie was een succes!

Op vrijdag 21 februari jl. kregen Rosanna en Jacco de gelegenheid om de leerlingen van CBS De Tamboerijn te enthousiasmeren om zo veel mogelijk flessen in te zamelen voor onze stichting en kinderen in The Gambia.

Overhandiging van de waardecheque door de leerlingen van CBS De Tamboerijn en directeur Andra van Hofwegen.

Lana (één van de leerlingen van CBS De Tamboerijn) wist de docenten van CBS De Tamboerijn te stimuleren om deze actie op te zetten. Juf Andra nodigde ons uit en zodoende zijn we gestart met de flessenactie!

Oorspronkelijk zou de flessenactie duren tot 20 maart, maar door het Coronavirus werd de flessenactie uitgesteld. Afgelopen dinsdag 30 juni waren Rosanna en Jacco weer op school voor de foto’s en het overhandigen van het eindbedrag, maar liefst € 164,95! Deze geweldige opbrengst zal volledige ten goede komen aan schoolspullen en lesmateriaal voor het nieuwe schooljaar.

Onze dank aan de kinderen en ouders die zo enthousiast de flessen hebben gedoneerd ten behoeve van de kinderen in The Gambia. Speciaal als dank, ook namens de kinderen werd deze foto voor hen gemaakt.

“Thank you for your niceness” – kinderen van Smiling Child Lower Basic School

Lees de vorige berichten t.b.v. de flessenactie nog even terug:
Presentatie en start van de flessenactie
Het vervolg van de flessenactie

Een sponsorkindje voor jou!

Ben je enthousiast geraakt over onze stichting en wil je ons graag helpen? Dat kan! Er gaan namelijk ruim 350 leerlingen naar onze school in Lamin-Kerewan, The Gambia. Zij kunnen jouw hulp bij hun schoolgeld hard gebruiken. Je sponsort al een kleuter vanaf € 5,= per maand of € 8,50 per maand voor een basisschool leerlingen. Meer informatie hierover: “Maandelijks sponsorkindje

Reageren is niet mogelijk.