Documentaire: Smiling Child School

Documentaire: Smiling Child School

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

De eerste documentaire over Smiling Child School in The Gambia komt online! Vanaf 1 september (12.00 uur) te zien.

In deze minidocumentaire van 5 minuten vertelt Sainey (leraar) je over de school, het onderwijssysteem en de invloed van de stichting. Deze documentaire is een van de 3 documentaires die wij in september publiceren.

Deze eerste documentaire wordt zowel door onze stichting als het internationale magazine My-Gambia uitgebracht. Een bijzondere samenwerking waarbij we gezamenlijk optrekken in het versterken van het bereik van onze stichting.

Daarbij is de wens om ook in Nederland met meerdere partijen en ambassadeurs de naamsbekendheid van onze stichting te vergroten. Wil je mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Smiling Child School

Welkom bij Smiling Child School! 17 jaar geleden is de school opgericht door Amadou Tamba, toen nog Rosy Apple Noël Baker Nursery School. 4 jaar geleden raakten de stichting Smiling Child of The Gambia betrokken bij de school en veranderde de naam naar Smiling Child School. Een kleuterschool is volledig gerenoveerd en een basisschool is in ontwikkeling.

Voor het realiseren van de basisschool hopen wij op jouw steun te mogen rekenen. De eerste 3 klaslokalen en een kantoortje zijn reeds gebouwd. We hopen dit najaar te starten met het bouwen van het 4de klaslokaal. Op dit moment ontbreekt nog zo’n € 1.000,00 in de begroting. Je helpt ons met iedere bijdrage groot of klein, zodoende realiseren we met elkaar een kans op een betere toekomst voor ruim 400 kinderen.

Doneer online via Geef.nl
Online Doneren? Geef.nl

Doneren is mogelijk op meerdere manieren, je leest de verschillende opties via het menu: “Doneren“. Uiteraard kan een bijdrage ook direct gedaan worden o.v.v.: 4de klaslokaal t.n.v.: Smiling Child of The Gambia IBAN: NL58RABO 0319 0524 78 of online via Geef.nl.

Tevens heeft onze Stichting de ANBI-status voor Algemeen Nut Beogende Instelling, waarmee donaties, samenwerking en andere financiële giften onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn. Kortom: een win-win situatie! Desgewenst verzorgen wij een factuur voor je administratie, neem hiervoor contact met ons op.

Mini-documentaire

De 3 documentaires zijn mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Colmar Trading; Verschoor Reizen; Wijnhuis La Petite Provence; Mariska Schrijver en Piet Vet; Creators of Live. Iedereen die ons steunt en helpt bij het realiseren van beter onderwijs in The Gambia enorm bedankt!

Deze documentaires zijn met zorg samengesteld in samenwerking met creatief bureau “Creative 360 Gambia“. Zij namen de zorg op zich voor bijzondere foto’s en het realiseren van onze 3 mini documentaires.

Samen realiseren wij dat ruim 400 kinderen een kans krijgen op een betere toekomst door middel van het faciliteren van een veilige onderwijs omgeving in The Gambia en het ontwikkelen van een beter onderwijssysteem! Wil jij hier aan bijdragen? Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden om ons te steunen.

Bekijk de documentaire: Smiling Child School

Bekijk de video en volg ons Youtube kanaal. Wij blijven je graag inspireren!
Er volgen nog 2 bijzondere documentaires deze maand. Wil je deze niet missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Reageren is niet mogelijk.