Documentaire: volg Sally

Documentaire: volg Sally

Deze mini-documentaire is alweer de 2de uit de reeks van 3 mini-documentaires. Eerder publiceerden wij de documentaire over onze school. In een korte mini-documentaire van ca. 4-5 minuten vertelt Sainey je over onze school, het onderwijssysteem en de invloed van onze stichting. De documentaire werd onlangs ook gepubliceerd door het digitale magazine My Gambia.

Volg Sally voor een dag

Op 15 september zal de 2de mini documentaire in première gaan. In deze video ontmoet je Sally al vroeg in de ochtend. Je volgt haar voor een dag naar school en ontmoet haar gezin bij haar thuis. Ook vertelt Sally je over haar vrienden en vriendinnen op school. Sally is één van de leerlingen aan Smiling Child School en ze is ontzettend dankbaar voor de inzet van onze stichting. De stichting helpt de armste kinderen naar school te gaan door de mogelijkheid te bieden aan sponsoren om een sponsorkindje te helpen.

Het is de droom van Sally om dokter te worden, zodat zij mensen kan helpen die het nodig hebben! Wil jij onze kinderen helpen hun droom te realiseren? Dat is al mogelijk vanaf € 5,00 per maand voor een kleuter of € 8,50 per maand voor een leerling aan de basisschool.

Sally was nog maar 4 jaar toen zij naar school ging aan onze kleuterschool. Inmiddels is ze bijna 10 jaar. Destijds was ze ontzettend verlegen, inmiddels steelt zij de show in één van onze documentaires. Wij zijn ontzettend trots op haar!

2de documentaire over Sally:

2de documentaire: Volg Sally voor een dag! De documentaire is gemaakt door Creative360Gambia in opdracht van Smiling Child of The Gambia.

De documentaires zijn mogelijk gemaakt door onze sponsoren en partners: Colmar Trading; Mariska Schrijver & Peter Vet; Verschoor Reizen; Wijnhuis La Petite Provence; Creators of Live

Een 4de klaslokaal voor de Smiling Child School

Sally is leerling van groep 3 en ging deze zomer over naar groep 4 van de basisschool Smiling Child. In 2020 realiseerden wij de bouw van de eerste 3 klaslokalen. We willen binnenkort starten met de bouw van het 4de klaslokaal, alleen hebben we hiervoor nog niet de financiële begroting sluitend. Wil jij ons helpen? Je kunt ons helpen door te doneren via Geef.nl – online doneren.

Of direct via internet bankieren: IBAN: NL58RABO0319052478 T.N.V.: Smiling Child of The Gambia O.V.V.: 4de klaslokaal.

Privé of Zakelijk doneren? Doordat onze stichting de officiële ANBI-status heeft is jouw financiële gift onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Wil je een factuur ontvangen van jouw donatie? Stuur ons dan een e-mail.

Iedere steun is hiervoor welkom en wij hopen dat jij ons hierbij kan/wil helpen! Wij garanderen je dat 100% van jouw donatie ten goede komt aan het 4de klaslokaal.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Help je mee?

Sally en Jacco in groep 3 van de basisschool Smiling Child
Reageren is niet mogelijk.