Een dag met Sally naar school.

Een dag met Sally naar school.

Onze tweede (teaser) is ook al af. Wij zijn ontzettend trots op deze documentaires. Volgende maand delen wij je alle documentaires. Wij zijn zo benieuwd wat jij ervan vindt. Wil je op de hoogte blijven en geen één documentaire missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Benieuwd naar de eerste teaser? Klik hier voor de teaser docu van Smiling Child School, ingesproken door Sainey.

In deze video

Sally is één van onze leerlingen aan Smiling Child School in The Gambia. De school is gevestigd in het kleine dorpje Lamin-Kerewan. Vandaag volgen we Sally in deze documentaire. Ze vertelt je hoe ze woont en leeft met haar familie. Je maakt kennis met haar vrienden en vriendinnen op school en Sally vertelt je haar grootste droom.

Deze bijzondere documentaire van Sally wordt eind volgende maand gepubliceerd. Volg onze social media, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je de documentaire niet hoeft te missen!

Sally gaat vanaf september naar de 4de klas van onze basisschool. Op dit moment hebben we enkel de eerste helft van de basisschool kunnen realiseren, klas 1 – 3 en een kantoor. Dit najaar bouwen wij graag verder aan het realiseren van de basisschool. Hopelijk kunnen we snel starten met het bouwen van het 4de klaslokaal, wil jij ons hierbij helpen? Wil je weten hoe? Lees het via deze link.

Teaser video met Sally

Reageren is niet mogelijk.