Documentaires van Smiling Child School

Documentaires van Smiling Child School

In juni zijn de opnames gemaakt voor de documentaires van Smiling Child School. Inmiddels zijn de eerste teaser documentaires af! In september zullen wij de 3 volledige documentaires publiceren via onze website. Wil je deze niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ben je na het zien van deze ‘teaser’ video’s al helemaal enthousiast en wil je ons helpen? Wordt een ambassadeur en donateur voor onze stichting. Wij garanderen je dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de stichting. Zo bouwen we momenteel aan de droom van vele kinderen en families; een basisschool! De donatie mogelijkheden lees je hier.

De eerste helft van de basisschool, bestaande uit 3 klaslokalen en een kantoor, is in 2020 gerealiseerd. Door het virus is de verder ontwikkeling achterop komen te liggen. Het is ons streven om dit najaar het 4de klaslokaal te kunnen bouwen. Help je mee? Lees meer over het 4de klaslokaal, via deze link.

Smiling Child School – teaser documentaire

Welkom bij Smiling Child School. 17 jaar geleden opgericht door Amadou Tamba, toen nog Rosy Apple Noël Baker Nursery School. 4 jaar geleden veranderde de school haar naam naar Smiling Child School. De school is gevestigd in Lamin – Kerewan in één van de kleinste landen van Afrika, The Gambia.

Onze leraar Sainey vertelt je op een positieve en inspirerende wijze over onze school en de projecten van onze stichting. Volg ons via de nieuwsbrief of onze social media, binnenkort publiceren wij de eerste mini-documentaire uit de reeks van 3 documentaires.

De preview van onze mini-documentaire; Smiling Child School in The Gambia.

Reageren is niet mogelijk.