Een rollercoaster

Een rollercoaster

Het is nog maar een paar dagen en dan gaan wij weer naar Gambia. Voor de negende keer. Een rollercoaster kunnen we wel zeggen. Afgelopen september startte we met het derde schooljaar dat we actief zijn in Gambia. Op 4 april 2020 bestaat de stichting al weer 3 jaar. Als we terugblikken en hier door de nieuwsberichten gaan, dan kunnen we stellen, dat we absoluut niet stil gezeten hebben.

Ontzettend dankbaar

Het leggen van de eerste steen

Natuurlijk zijn we ontzettend dankbaar voor alle steun die we de afgelopen jaren hebben gehad. Dankzij de steun van sponsoren, familie en vrienden lukt het om met onze stichting de activiteiten in Gambia te realiseren. Noem het maar niet niks, want in grote lijnen is er heel veel gebeurd, mijlpalen die we hebben bereikt als; complete verbouwing van de kleuterschool, een totaal nieuw toiletblok met alle voorzieningen, het inrichten van de hele kleuterschool met nieuw schoolmeubilair en dan op dit moment het bouwen van de basisschool.

De basisschool

Natuurlijk hoort bij dit nieuwe schooljaar in ieder geval het bouwen van het derde lokaal van de basisschool! Wat zou het leuk zijn als jij ons gaat helpen. Zowel kleine als grote donaties komen 100% ten goede aan de activiteiten van de stichting

Een groot doek langs het veld

Afgelopen weekend onthulden wij op Facebook al het grote nieuws dat er een groot reclame spandoek ten behoeve van de stichting hangt langs het veld van VV Schelluinen! Hoe bijzonder is dat. Een stichting met een eigen doek langs het veld. Mogelijk gemaakt door onze partner Colmar Trading B.V. en door de selectie van VV Schelluinen.

Vrienden met een missie

Op 5 oktober zwaaiden Dirk en Vivi uit.

Ook in het weekend zijn Dirk en Vivi vertrokken met een Mitsubishi Pajero 4WD. Zij maken de reis door maar liefst 7 landen, een avontuur van 7200 kilometer. Zij doen het vanuit hun persoonlijke levensdoel. En speciaal voor deze actie hebben zij gekozen te gaan rijden voor onze stichting. Zo speciaal dat zij onze stichting aan dit avontuur hebben verbonden.

Ze zijn inmiddels al 7 dagen onderweg. Na een reis van drie dagen zijn ze aangekomen bij de veerdienst in Gibraltar. Inmiddels begeven zij zich in het prachtige Marokko. Onderweg naar Gambia, waar wij ze zullen binnenhalen op 24 oktober.

De 9de keer

Jeuk en kriebels aan alle kanten. Het is al weer de negende keer dat we naar Gambia gaan. Ook dit keer staat onze agenda weer vol van de afspraken tijdens onze twee weken vakantie. Natuurlijk genieten we tussendoor echt wel van het strand. Uiteraard houden wij je weer volop op de hoogte!

Ondanks dat het ons voor de wind gaat, is de steun van trouwe sponsoren altijd welkom. Sponser je nog niet maar overweeg je een kindje individueel te sponsoren of wil je een eenmalige gift doen voor de bouw van de basisschool? Wat houd je tegen? Samen kunnen we een verschil maken in het leven van ruim 260 kinderen. 100% van jouw gift komt ten goede aan de kinderen, dat garanderen wij je!

Onze stichting heeft de ANBI-status en daarmee zijn jouw giften aftrekbaar. Wil je een factuur ontvangen dan regelen wij dat!

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons

Reageren is niet mogelijk.