Een verrassend welkom!

Een verrassend welkom!

Speciaal, omdat Henk en Teuni (ouders van Mark) mee zijn werd er een bijzonder welkom georganiseerd. Toen wij met de auto het dorp in kwamen rijden wachtten de kinderen ons al op. Vanaf het eerste moment dat de kinderen de auto herkenden was het meteen een invasie. Ruim 400 kinderen vlogen op de auto af om ons te begroeten. Dat was heel indrukwekkend!

De optocht

De leraren haalden de kinderen al gauw bij de auto vandaan en vormden één groot blok, dat de hele weg versperden. Samen liepen we met alle kinderen in een optocht zingend naar de school. Het hele dorp was weer op de hoogte dat wij er voor hen zijn.

Dans en Jama!

Op school hadden de kinderen voor ons een welkomstdans, en werd er gesport. Daarnaast werd er weer heerlijk gekookt door de ouders en konden we ‘s middags mee-eten. Tussendoor kwam ook onze trouwe viervoeter naar school, Jama!

Jama kwam voor het eerst op school, toen de eerst klaslokalen werden gebouwd! Hij bleef op het terrein slapen en waakte over het terrein. Inmiddels heeft Jama onderdak bij één van de bouwers, die goed voor hem zorgt, maar Jama komt nog altijd naar school, want ook op school wordt er voor hem gezorgd. Sinds de eerste keer dat we hem zagen ziet hij er nu super gezond uit!

Reacties zijn gesloten.