Nyimansata Fadera

Nyimansata Fadera

Nyimansata Fadera

is een van de kleuters die les krijgt aan de Rosy Apple Noel Baker Nursery School. Om u op de hoogte te houden over de kinderen die les krijgen hebben wij besloten met enige regelmaat één van de kinderen van de school aan u voor te stellen. Hierdoor krijgt u een kleine indruk over de kinderen die leskrijgen. De kinderen komen van arme gezinnen en hebben uw steun hard nodig. Wij wijzen u geen kinderen persoonlijk toe, maar wij hopen dat u door het lezen van de interviews met de kinderen inziet dat het sponsoren van een kind zeker bijdraagt aan het onderwijssysteem aan Rosy Apple Noel Baker Nursery School.

Ieder kind heeft toch het recht op een betere toekomst? Wij geloven dat onderwijs de sleutel naar die toekomst is.

Nyimansata Fadera woont in de wijk Kerewan met haar familie. Ze komt uit een liefdevol gezin met een broer en een zus. Haar ouders werken hard, maar ze moeten iedere dag ver reizen en hierdoor leeft ze met haar tante en oma in één huis. Dat is overigens vrij normaal in Gambia. Zelf wil ze later zakenvrouw worden. Ze is nogal verlegen en geeft hierdoor korte antwoorden op onze vragen. Ze is ook nog maar 6 jaar oud natuurlijk. Het allerleukste aan school vindt ze de leraren die les geven; “ze zijn de beste!”

Steun onder andere Nyimansata en zijn klasgenootjes! Geef een maandelijkse donatie waardoor wij de gelegenheid hebben de kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Klik hier over meer informatie over: “Maandelijks doneren”

Reageren is niet mogelijk.