Filmpjes

Filmpjes

Filmpjes

Oktober 2018 stond in het teken van filmpjes, zo deelden wij verschillende interviews met leraren en kinderen in Gambia. Iedere week plaatsten we wel een nieuw filmpje, heb jij ze allemaal gezien? We zetten ze nog even op een rijtje voor je:

1. Dringend verzoek om schoolmeubilair.

In het interview met Ndey laten we je kennismaken met het dringende verzoek om schoolmeubilair. Naast dat het materiaal niet allemaal even slecht is, zijn er ook gewoon veel te weinig stoelen en tafeltjes.

2. Onze kleuters worden voorbereid om naar de basisschool te gaan.

Onze leraar Ousman vertelt over zijn passie! Les geven is zijn lust en zijn leven. Het genieten van de aandacht van de kleuters en iedere dag bijdragen aan een kleine verandering in hun leven.

3. Interview met Amina en Sirreh.

Beide krijgen ze les in de nog provisorische basisschool. Het is dit jaar even behelpen maar wij hopen snel te kunnen starten met het bouwen van de echte basisschool.

4. Waarom wij een basisschool willen bouwen.

Onze leraar Sainey vertelt in het interview, over de noodzaak om een baisschool te gaan bouwen in Lamin Kerewan. Het bouwen van de basisschool zorgt er straks structureel voor dat wij deze kleuters een nieuwe toekomst kunnen geven.

 

Wil je na het zien van deze vlogs ons helpen? Wil je ons steunen in welke vorm dan ook? Wil je met ons een actie opzetten? Neem hiervoor dan contact met ons op. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook financieel steunen met een donatie t.n.v. Smiling Child of The Gambia op IBAN: NL58 RABO 0319 052 478 of zie het kopje: doneren, voor de mogelijkheden. 

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Reageren is niet mogelijk.