Flessenactie vervolg

Flessenactie vervolg

Het vervolg van de flessenactie. Eigenlijk hadden we afgesproken dat de flessenactie per 20 maart zou stoppen bij CBS de Tamboerijn uit Gorinchem. Maar dankzij juf Andra van Hofwegen gaat de actie gewoon door, zodra alle kinderen weer naar school mogen.

Het Coronavirus heeft er toegeleid dat de actie abrupt moest stoppen. Dit gaf Jacco en Rosanna wel de gelegenheid om afgelopen vrijdag alvast een tussenstand op te maken en de ingezamelde flessen weer te bezorgen bij de supermarkten.

Op vrijdag ochtend waren Jacco en Rosanna bij CBS de Tamboerijn, waar zakken vol met ingezamelde flessen klaarstonden. Na het nodige sorteren per supermarkt gingen ze onderweg om alle flessen in te leveren. Het waren heel veel flessen en Jacco en Rosanna hebben zo ongeveer iedere supermarkt wel gezien, de Lidl, Nettorama, Coop, Plusmarkt, Albert Heijn, Jumbo en de Aldi.

We hadden dus een leuke klus te doen. Maar het beste nieuws is natuurlijk dat de actie nog even doorloopt zodra deze barre periode voorbij is. Wij zijn ontzettend blij met alle ingezamelde flessen en de opbrengst hiervoor. Juf Andra ontzettend bedankt dat jullie de flessenactie willen verlengen bij CBS de Tamboerijn!

Natuurlijk komt de opbrengst van deze flessenactie ten goede aan de stichting. We zorgen ervoor dat het geld terecht komt bij de kinderen op school in The Gambia. Zij krijgen les- en schoolspullen of het bedrag wordt besteed aan onderhoud aan de school. Het exacte doel moeten we nog bepalen, maar wij zorgen ervoor dat het goed terecht komt!

Reageren is niet mogelijk.