Grand café ‘t Gelagh doet mee!

Grand café ‘t Gelagh doet mee!

Naar aanleiding van onze actie voor het inzamelen van “Spullen voor The Gambia met Bananendozen” helpt Grand café ‘t Gelagh mee! Zo deelden zij onze actie. Dankzij hun inzit doet ook Chiquita Gorinchem mee, zij doneerden aan Grand café ‘t Gelagh meerdere bananendozen speciaal voor deze actie.

Ieder jaar organiseert Smiling Child of The Gambia een inzamelingsactie met bananendozen voor de kinderen en hun gezinnen in Gambia. Deze actie werd begin januari door ons gedeeld en is te lezen via “Spullen voor The Gambia“. Dankzij Grand café ‘t Gelagh in Gorinchem wordt deze actie nog groter opgezet en is het mogelijk ook bij hen spullen te doneren.

Grand café ‘t Gelagh deelde de actie via Facebook en Instagram!

Smiling child of The Gambia is bezig met een fantastische actie; actie bananendoos 🍌 Zij gaan voor 400 kinderen in het primaire onderwijs 🏫 schoolspullen inzamelen. Wij als Gelagh’ers willen hier graag weer aan mee helpen:

Op 13, 14, 15 en 20, 21, 22 januari tussen 12:00 – 18:00 uur is het mogelijk spullen in te leveren bij ‘t Gelagh, Varkenmarkt te Gorinchem. De spullen zullen zij zelf in de gesponsorde bananendozen doen van Chiquita Gorinchem.

Wat kan er zoal gedoneerd worden?

Doneer direct via het betaalverzoek.
  • School- en tekenspullen: pennen, schriften, potloden, krijt, kleurtjes, tekenboeken, Engelse leesboeken en dergelijke.
  • Verzorgingspullen: shampoos, potten vaseline, tandpasta, tandenborstels, zeep.

Om alle bananendozen te kunnen versturen en extra spullen aan te schaffen, kan er ook gedoneerd worden! Het versturen van de dozen kost € 7,50 per bananendoos.

Wij hopen dat we er met elkaar een succesvolle en mooie actie van kunnen maken.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach!

Reacties zijn gesloten.