Spullen voor The Gambia

Spullen voor The Gambia

Het nieuwe jaar gaan we weer van start met de ‘bananendozen actie’. Eerder is deze actie al aangekondigd, geweest in vorige nieuwsberichten. De hele maand januari zamelen we bananendozen in voor The Gambia. Maar liefst 400 kinderen hopen we te verblijden met kleding, school- en tekenspullen, speelgoed en verzorgingsmiddelen. Niet alleen voor de kinderen zelf, maar ook voor volwassenen en het hele gezin. Geef jij jouw spullen aan kinderen in armoede?

Hoe kun je mee doen?

  • Je start met het bemachtigen van een bananendoos. Deze zijn dikwijls verkrijgbaar bij de lokale supermarkt of groenteboer.
  • Eenmaal je banendoos, dan vul je deze met spullen van jezelf en/of vrienden en bekenden. Oeps… is je bananendoos te snel gevuld? Haal er dan snel nog een bananendoos bij.
  • Spullen voor kinderen en gezinnen in The Gambia: Kleding: t-shirts, broeken, slippers, schoenen, jurkjes, lichte sweaters (geen enorme dikke winterkleding). School- en tekenspullen: pennen, schriften, potloden, krijt, kleurtjes, tekenboeken, Engelse leesboeken, etc. Verzorgingsspullen: shampoo’s, potten vaseline, tandpasta, tandenborstels, zeep. Benodigdheden: rugzakjes ca. 17l, speelgoed, voetbaltenue’s, sportkleding, voetbalschoenen. Het kan eigenlijk niet fout gaan. Liever geen houdbare producten.
  • Eenmaal je bananendoos(dozen) gevuld? (niet dichtplakken) Deze worden ingezameld tussen 5 en 30 januari aan de Dalemstraat 36, 4201 BP Gorinchem. Stuur een berichtje naar de stichting om een afspraak te maken.
  • Voor iedere bananendoos vragen wij een bijdrage à € 7,50 voor de verzendkosten naar The Gambia. Wij zorgen er persoonlijk voor dat alles netjes wordt verstuurd

Downloads:

Download onze flyer, zodat je deze gemakkelijk kan doorsturen naar vrienden en bekenden.

Download ideeën voor in de bananendoos. We helpen je graag op weg met tips en ideeën voor in de bananendoos!

Dankjewel

Help kinderen en hun gezin in armoede met jouw spullen! De stichting zorgt ervoor dat alle spullen op de juiste plek komen. Namens de kinderen zijn wij je enorm dankbaar voor jouw gift.

Reacties zijn gesloten.