Hamza Jagne

Hamza Jagne

Hamza wordt geholpen door bij zijn schoolgeld door een sponsor in Nederland. Dankzij zijn sponsor kan Hamza naar school blijven gaan! Hamza verteld graag meer over hemzelf en wil hij zijn sponsor vooral bedanken voor deze mooie kans. Wil je ook een sponsorkind helpen in The Gambia? Dat kan via ons sponsorkind project.

Over Hamza:

“Ik ben Hamza en ik zit in klas 4 van Smiling Child Lower Basic School.” Hij woont samen met zijn ouders en zijn twee broers. Zijn broers zijn al klaar in het basisonderwijs. “Mijn broers hadden pech, want de stichting was toen nog niet actief voor onze school! Zij vertellen mij steeds verhalen over hoe de school wel niet is veranderd.” Hamza verteld dat hij het vooral erg leuk vindt om samen met zijn vrienden te leren. De leraren vindt hij ook erg leuk, vooral omdat ze hem veel dingen leren. “School vind ik écht heel leuk en ik maak graag mijn huiswerk. Ik ben blij dat ik mijzelf steeds nieuwe dingen kan leren, dankzij school.” Hamza sport heel graag; vooral voetbal! Hij zegt; “Ik ben dan ook erg goed en versla meestal alle jongens als we een potje sparren!” Niet heel verwonderlijk verteld hij; “Het is dan ook mijn droom om de beste professionele voetbalspeler van de wereld te worden!”

Tegen zijn sponsor zegt hij: “Ik wil je enorm bedanken. Naar school gaan vind ik het allerleukste en ik heb hier ontzettend veel vrienden. School helpt mij om later mijn dromen te bereiken. Jij helpt mij daar nu bij, dankjewel!”

De schoolprestaties:

Yusupha (schoolhoofd) vertelt; “Hamza is een hele goede leerling, hij werkt hard en leert heel snel. Wij verwachten dat hij veel zal bereiken in de toekomst. Daarbij is hij ook nog eens heel sociaal en kan hij ontzettend goed samenwerken.”

Reacties zijn gesloten.