Tina Lowe

Tina Lowe

Tina is een sponsorkindje aan de Smiling Child Nursery & Lower Basic School. Zij wordt dankzij haar sponsor geholpen bij haar schoolgeld, zodoende kan Tina naar school blijven gaan! Ze doet het op school heel goed, ze vertelt je meer over zichzelf en wil haar sponsor bedanken. Wil je ook een kindje sponsoren in The Gambia? Je leest hier meer over via ons sponsorkind programma.

Over Tina:

Tina is een leerling in groep 2 van de Smiling Child Nursery School. Thuis woont ze samen met haar ouders, twee zussen, twee broers en ooms en tantes met hun partners. Ze wonen dus met heel de familie bij elkaar, maar dat vind Tina op zijn tijd best gezellig. Tina vertelt; “Mijn broer en zus zitten ook bij mij in de klas. Op school schrijf ik heel veel. Ik vind dat erg leuk om te doen, omdat ik er goed in ben en ik kan mijn verhalen kwijt.” Na school speelt Tina veel met haar vriendinnen, dan dansen ze graag! “Ik wil heel graag leraar worden, het liefst van Engelse les. Ik schrijf nu ook in het Engels en ik vind de taal erg mooi.”

Tegen haar sponsor wil ze zeggen; “Ik wil je bedanken dat jij mij de kans geeft om naar school te gaan. Zonder school heb ik niet de kans om Engelse lerares te worden. Jij helpt mij hierbij!”

De schoolprestaties:

Haar leraar vertelt; “Tina is een stille maar vooral erg goede en serieuze leerling. Ze is heel netjes, respecteert de regels op school en ze is heel gedreven om te leren. Met haar vrienden, dan is Tina heel speels en vrolijk. Verhalen schrijven en tekenen daar blinkt ze echt in uit!”

Reacties zijn gesloten.