Reportage sponsorkinderen

Reportage sponsorkinderen

Dankzij sponsoren worden veel van onze kinderen gesponsord! Hier zijn we ontzettend dankbaar voor. Aangezien onze school enorm groeiende is en er volgend schooljaar weer 50 leerlingen bijkomen komen er steeds weer nieuwe sponsorkinderen bij. Het blijft mogelijk om kinderen te sponsoren via onze stichting!

Je sponsort al een kindje vanaf € 5,00 per maand voor de kleuterschool of € 8,50 per maand voor de basisschool. Hiermee sponsor je een kindje uitsluitend bij zijn/haar schoolgeld, zodoende zorg je ervoor dat het kindje naar school kan gaan.

Door het coronavirus hebben veel ouders hun inkomen verloren, hierdoor dreigen een aantal kinderen het volgende schooljaar niet te halen! Dat zou enorm triest zijn. Help jij ons mee deze kinderen op school te houden? Wij wijzen je graag een lief kindje toe. Laat je het ons weten?

Wil je meer lezen over de mogelijkheid om een sponsorkindje te helpen? Klik dan hier of stuur ons een berichtje.

Foto’s sponsorkinderen

In onderstaande galerij hebben we foto’s staan van kinderen die reeds gesponsord worden. Ze doen het goed en kunnen dankzij hun sponsor naar school blijven gaan. Het was helaas niet mogelijk om alle gesponsorde kinderen op de foto’s te krijgen, een enkeling was door omstandigheden niet aanwezig. Hierbij een selectie van de foto’s die we konden maken.

Reageren is niet mogelijk.