Het dak voor klaslokaal 4&5

Het dak voor klaslokaal 4&5

Smiling Child Basisschool, lokalen 4 & 5

De Smiling Child Lower-Basicschool maakt een flinke ontwikkeling door. Afgelopen najaar mochten we eindelijk een “Go!” geven voor het aanbouwen van klaslokaal 4 en 5. Geweldig, om de ontwikkelingen te zien en te volgen. Alle muren staan en het is tijd om het dak voor beide lokalen te bevestigen. Ook voor dit dak hebben we gekozen voor een stalen constructie, zodat deze langer mee gaat in alle weersomstandigheden.

Het vervolg!

In The Gambia loopt het allemaal net even anders dan bij ons in Nederland. In het geheel duurt het allemaal langer dan verwacht. Desalniettemin wordt daar flexibel mee omgegaan en leiden de schoolprestaties van de kinderen er niet onder. We komen steeds een stapje dichterbij de droom van onze kinderen en leraren. Een basisschool in het dorp, om uitval van leerlingen in het primaire onderwijs te voorkomen. Zo maken we met elkaar het primaire onderwijs toegankelijk.

En dan straks?

Als klaslokaal 4 en 5 van Smiling Child Lower-Basicschool gerealiseerd zijn, maken we de volgende stap, klaslokaal 6 en de bibliotheek. Wij hopen hiermee voor de zomer te kunnen starten. Bijzonder is het wel, want dan is het gelukt om een volledige basisschool binnen 3 jaar te bouwen! Daar zijn wij ongelofelijk trots op. En dat zou ons niet lukken dankzij de steun van vrienden, sponsoren en donateurs.

Wil je ook het verschil maken voor maar liefst 400 kinderen?

Famara Jammeh

Geef de kinderen van Smiling Child of The Gambia een kans op een betere toekomst. Maar liefst 400 kinderen steunen op de hulp van onze stichting. Dankzij het nauwe contact met onze leraren lukt het om steeds weer relevante projecten te starten. Projecten die bijdragen aan de kinderen en de leraren voor een beter onderwijssysteem in The Gambia. Zo geven we deze kinderen de kans om te leren met een glimlach! Daarmee dragen we bij aan de toekomst van deze kinderen, zodat zij straks kunnen solliciteren naar een droombaan.

Je kunt ons op meerdere manieren helpen. Dus benieuwd wat je zoal kunt doen? Kijk dan even onder ‘doneren

Reacties zijn gesloten.