Het tweede klaslokaal!

Het tweede klaslokaal!

De basisschool op dit moment.

Afgelopen juni werden Mark en Jacco enorm verrast. Wat bleek, er wordt niet alleen aan het eerste klaslokaal van de basisschool gebouwd, maar er wordt ook al doorgebouwd aan de bibliotheek, het tweede klaslokaal en het kantoor voor de leraren.

Doordat de school in een “L”-vorm wordt gebouwd, is het op deze manier beter door te bouwen. Dit hebben de bouwvakkers bekeken met het oog op het regenseizoen, want anders zouden er grote complicaties kunnen ontstaan. Zodoende hebben de bouwvakkers besloten door te bouwen om een mooi aansluitend dak te kunnen plaatsen. Er wordt door hen vooruit geïnvesteerd in tijd, geld en materialen.

En nog een aanblik van de basisschool.

Hoe lief en goed bedoelt dit ook is, het vraagt van ons wel de nodige inzet om nog meer sponsoren te werven. De bouwvakkers moeten natuurlijk gewoon betaald kunnen worden en daarmee hun gezinnen onderhouden. En nu ineens binnen een maand al krijgen we de mogelijkheid door een hele grote financiële gift om ook de begroting voor het tweede klaslokaal dicht te krijgen. Dit is ongelofelijk, hier zijn wij, de leraren en natuurlijk de kinderen in Gambia ontzettend dankbaar voor!

Berichtjes van dankbaarheid volgen dan ook op dit moment snel na elkaar; “We are so grateful and happy that all sponsors understand our needs and the little possibilties we have. Due to you motivation we make an unique change in the lifes of many children. We appreciate all your support! We can’t tell you enough how grateful we are.” En vervolgens, “You give and never take, you help and never ask, you never take you only give! We don’t know how to express our love and gratefulness to you and especially your sponsors. Once again thank you very much onbehalf of all the children, there parents and all of us!”

Het is ontroerend om deze berichten te krijgen en te lezen. Wij zijn nog maar net begonnen en de activiteiten van de stichting gaan in een razend snel tempo. Het is geweldig te ervaren hoeveel steun we krijgen van alle betrokkenen sponsoren en donateurs!

Lieve warme groet, Mark & Jacco

Ps. Wil jij ons ook helpen met het bouwen van de basisschool. Wil je éénmalig een bijdrage doen? Of frequenter maar dan wellicht met jouw bedrijf? Dit alles is natuurlijk mogelijk. In ruil daarvoor vermelden wij je bij onze partners en samen zorgen we ervoor dat deze kinderen een kans krijgen op een betere toekomst!

Reageren is niet mogelijk.