Kinderkleding

Kinderkleding

Kinderkleding voor Gambia

Alhoewel het niet het eerste doel is van onze stichting, hebben we toch met elkaar bananendozen vol tweedehands kinderkleding naar de kinderen van de Rosy Apple Noel Baker Nursery School gestuurd. Maar voor het primaire doel van onze stichting versturen we naast kinderkleding ook graag, speelgoed (bijv: poppen, autotjes, voetbal, springtouw, schommel). Omdat het versturen niet ons primaire doel heeft vragen wij aan iedereen die goederen mee geeft om te versturen € 7,50 per bananendoos.

Zo verstuurde we dus in februari jl. 14 bananendozen met de steun van de dames uit Zandvoort. Dankzij hun bijdrage vanuit Zandvoort konden wij het transport regelen naar The Gambia. Je ziet het nog eens in één van onze allereerste vlogs, via deze link.

De bananendozen arriveerde tijdens de Paasvakantie in Gambia. Yusupha (schoolhoofd) is de bananendozen gaan halen. Vol enthousiasme en trots bracht hij de bananendozen terug op school en zorgde ervoor dat ze achter slot en grendel stonden.

Toen de kinderen terug kwamen van de paasvakantie. Toen stonden de dozen vol kleding op hun te wachten! Wat een leuke verrassing! De kinderen waren enorm blij met deze leuke en lieve verrassing. Wat een enthousiasme. Bedankt aan iedereen voor deze steun. 

Met behulp van de moeders en docenten werd alle kleding uitgesorteerd en verspreid onder de kinderen. Wat een enorme dankbaarheid! 

Reageren is niet mogelijk.