Kerst & Bananendozen

Kerst & Bananendozen

Deze maand staat in het teken van geven, samen zijn, liefde en mooie momenten. Het zijn de warme en liefdevolle dagen die tijdens kerst tot ons komen. De dagen dat we stilstaan bij onze dierbaren en geliefden. Dagen die we samen doorbrengen. Kerst is niet alleen een religieus feest in Nederland, maar ook in The Gambia. Hoewel de populatie in The Gambia voor 95% bestaat uit Moslims is ongeveer 5% Christen. In dit mooie land viert iedereen elkaars feestdagen en heeft iedereen respect voor elkaars religie.

Word ambassadeur van de stichting!

Meld je aan voor ons ambassadeursprogramma

Normaal doen we altijd een rijst / voedsel actie voor gezinnen en families in The Gambia. Echter om niet altijd hetzelfde te willen doen hebben we een nieuwe actie opgezet. Het project komt binnenkort uitgebreid op onze website. Maar wil je in deze periode iets geven aan de kinderen, families en gezinnen in The Gambia dan introduceren wij ons ambassadeursprogramma.

Als ambassadeur ben je vriend en sponsor van onze stichting. Je wordt gemakkelijk vriend of ambassadeur van onze stichting door een maandelijkse willekeurige donatie. Dat kan het gehele jaar door, maar hoe mooi is het om in deze periode met jouw ambassadeurschap te starten. Je bepaald zelf de hoogte van jouw maandelijkse donatie, en maakt zelf een verschil. We kunnen al een verschil maken voor een kind vanaf € 5,00 per maand

Intekenen of aanmelden? Dat doe je gemakkelijk via: info@smilingchildthegambia.nl met jouw contactgegevens. Vervolgens ontvang je van ons een e-mail met alle informatie over het ambassadeurs programma.

Bananendozen vol mooie dingen

Bananendozen voor families en kinderen in The Gambia.

In januari starten we het nieuwe jaar met het inzamelen van bananendozen. Tweede hands kleding, schoolspullen, tekenspullen, sportkleding, tandenborstels, zeep, en van alles wat jij in de bananendozen wil doen. Wil je een bananendoos doneren voor kinderen en gezinnen in The Gambia? Dat kan!

Vanaf 5 januari tot 30 januari zamelen we weer bananendozen in. Naast dozen vol spullen bedragen de verzendkosten € 7,50 per bananendoos. Stuur een mailtje naar info@smilingchildofthegambia.nl met het aantal dozen die je graag wil doneren. We plannen een afspraak om de dozen in te zamelen in Gorinchem.

Reacties zijn gesloten.