Tot ziens & dankjewel!

Tot ziens & dankjewel!

De reis in november naar Gambia was geweldig! Wederom hebben we een reis gehad waar we veel hebben kunnen betekenen voor de kinderen, de leraren en de school. We realiseren ons dat het lang zal duren voor we weer in Gambia zijn. Maar het weerzien was weer fantastisch en geweldig. Zoals de planning is zullen we pas weer in Juni 2022 in Gambia zijn. Dan hopen we er een maand te kunnen vertoeven.

Het was de 11de keer!

Deze reis stond vooral in het teken van controleren en activeren. Het controleren van alle acties of deze goed en wel terecht gekomen zijn. Dat de giften die gedoneerd worden, op de juiste manier besteed worden. En vooral dat we zien wat er de komende periode gerealiseerd moet worden.

Het 5de klaslokaal wordt ook gebouwd!

We bouwen het 4de en 5de klaslokaal van de basisschool

Zo zijn we (iets te voorbarig misschien) gestart met het bouwen van het 5de klaslokaal. Hierdoor verhelpen we het capaciteitsprobleem van de klaslokalen op school. Door hiermee te starten loopt onze stichting een flinke deuk in de financiële begroting op. Ieder hulp voor het bouwen van het 5de klaslokaal is daarom enorm hard nodig!

Samen zorgen we ervoor dat deze kinderen goed onderwijs krijgen en veilig naar school kunnen blijven gaan! Jij kunt ons helpen bij het realiseren van de financiële begroting van het 5de klaslokaal!

Alle projecten die we deden met de stichting zijn goed besteed.

Alle projecten die we de afgelopen periode met de stichting hebben gedaan zijn goed besteed. De giften zijn daadwerkelijk besteed aan de projecten en we steven af op een volwaardige basisschool. De kinderen deden examen in juni 2021 en de resultaten kwamen binnen tijdens onze reis in november. Het resultaat? Goede en mooie cijfers en zelfs een accreditatie door het Ministerie van Onderwijs!

Door deze accreditatie is het nog belangrijker om de basisschool zo snel mogelijk neer te zetten. Als we dit realiseren voor het einde van 2022 dan zal het Ministerie van Onderwijs in The Gambia onze basisschool officieel erkennen. Wat inhoudt dat we makkelijker toegang krijgen tot informatie, documenten en kennis vanuit het Ministerie. Daarbij zal het ministerie onze school nog harder stimuleren voor nieuwe leraren. Tevens bieden ze hulp om onze school nog verder te ontwikkelen in het onderwijsprogramma.

Dankzij alle steun van onze sponsoren hebben we dit nu al voor een groot deel kunnen realiseren. Hier zijn we ongelofelijk trots op. We maken het gezamenlijk mogelijk dat kinderen naar school kunnen blijven gaan en een kans krijgen op een betere toekomst!

Wij zijn ontzettend dankbaar voor al het vertrouwen, de liefde, de giften en alle steun!

Repair IT NOW in The Gambia.

Telefoons door Repair IT NOW

Dankzij Repair IT NOW uit Sliedrecht kregen wij telefoons gedoneerd. De telefoons hebben wij gegeven aan onze leraren. Deze zijn voor ons enorm belangrijk, omdat wij dagelijks contact houden met onze leraren via WhatsApp voor foto’s, updates en het laatste nieuws op school. De telefoons maken het mogelijk dat wij verbonden blijven! Enorm bedankt!

Reacties zijn gesloten.