Rijst? Drinken? Kerstfeest?

Rijst? Drinken? Kerstfeest?

Een speciale kerst inzamelingsactie voor de kinderen in Gambia. Help jij mee om de leerlingen op school een onvergetelijke kerst te bezorgen?

Rijst?🍚 Drinken?🥛Kerstfeest?🎄

Afgelopen week vroegen wij je via Facebook of je liever “Rijst” of “Drinken” zou willen doneren. Door de vele reacties hebben wij besloten de keuze aan jou te laten! Met deze actie kun je speciaal voor de kerst rijst en/of drinken doneren! Samen maken we er dan een onvergetelijke kerst van.

Daarnaast zal er op vrijdag 20 december een kerstfeest op school georganiseerd worden. Ook hiervoor kun je doneren.

Help mee en bezorg onze lieve kinderen in Gambia een geweldige kerst;
🔴 RIJST: voor €25,00 doneer je een zak rijst van 50kg. Hiervan kan een gemiddeld gezin (2 volw. 5kind.) een maand lang eten.

Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat je graag jouw eigen sponsorkindje een zak rijst voor zijn/haar gezin zou willen geven. Echter, vinden we dit niet kunnen met de kerstgedachten en daarom verdelen wij alle rijst en drinken onder alle kinderen op school. Wij hopen dat jullie onze gedachten hierin steunen.

🔴 DRINKEN: voor €6,00 doneer je ca. 20 bekertjes “Lana” sap in een doos. Deze worden uitgedeeld op school aan de kinderen.

🔴 KERSTFEEST: doneer een leuke bijdrage van €5,00, €10,00 of €15,00 en help mee een speciaal kerstfeest voor de kinderen te organiseren.   

Je kunt jouw donatie direct aan ons overmaken via: Smiling Child of The Gambia op IBAN: NL58RABO0319052478 onder vermelding van “waarvoor je doneert”.

Daarnaast is het ook mogelijk om een betaalverzoek aan te vragen. Een betaalverzoek van de Rabobank kost € 0,15 per transactie. Wij zullen deze dan wel optellen bij jouw gewenste donatie. Een betaalverzoek per e-mail of vraag je aan door een berichtje te sturen via de Facebookpagina of persoonlijk aan Mark, Jacco of Rosanna.

Deze actie loopt tot 15 december 2019.

Reageren is niet mogelijk.