Ons nieuwe teamlid

Ons nieuwe teamlid

Wij stellen je graag even voor aan ons nieuwe teamlid, Rosanna van Poppel. Rosanna reageerde al vrij snel op onze vacature voor een nieuw vrijwillig teamlid marketing & sponsoring. Na een leuk kennismakingsgesprek ging Rosanna in november aan de slag voor onze stichting!

Wij zijn super blij dat Rosanna ons wil helpen! Samen met Rosanna zijn wij in staat ons netwerk uit te breiden en de naamsbekendheid van de stichting te vergroten.

Rosanna stelt zich graag even voor.

“Mijn naam is Rosanna van Poppel.

Naast donateur wilde ik mijzelf nog meer inzetten voor de stichting. Daarom heb ik mijzelf opgegeven als vrijwillig teamlid marketing & sponsoring.

Zelf ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Door de liefde voor mijn werk voel ik een sterke affiniteit bij de kinderen van Smiling Child of The Gambia. Met alle liefde wil ik Mark en Jacco dan ook bijstaan bij het nog meer vergroten van de bekendheid van de stichting en het werven van donateurs!

Mijn eerste bijdrage was het ontwikkelen van de “kerstactie”. Heb jij al een zak rijst of drinken gedoneerd?😊” LINK naar de actie.

Reageren is niet mogelijk.