Malang Cham

Malang Cham

Dankzij zijn sponsor kan Malang naar school blijven gaan. Zijn sponsor helpt hem met zijn schoolgeld. Malang wil graag vertellen hoe het met hem gaat. Wil je ook een kindje helpen in The Gambia, zodat hij/zij naar school kan blijven gaan? Lees dan meer over de mogelijkheden voor een sponsorkindje.

Over Malang:

“Ik heb 2 broers en 4 zussen en woon samen met hen en mijn ouders in Lamin Kerewan. De meeste van mijn broers en zussen zijn ouder dan ik, zij gaan al naar een andere school.” vertelt Malang ons. Hij vindt het leukste aan school, dat hij de mogelijkheid heeft om te leren. “Daarom ben ik op school en dat is ook waarom ik van school hou!” zegt hij vastberaden. Na school gaat hij graag voetballen met zijn vrienden of hij helpt zijn vader met klusjes in de compound. “Ik wil heel graag president worden, zodat ik arme mensen kan helpen en ervoor kan zorgen dat The Gambia een beter land wordt! En wordt ik dat niet, dan wil ik profvoetballer worden. Ik ben namelijk erg goed in voetbal dus misschien dat dat wel lukt.” zegt hij zelfverzekerd.

“Ik bid elke dag voor mijn sponsor, dat is het enige dat ik kan doen. Dankzij jou kan ik naar school. Ik hoop dat ik je ooit mag ontmoeten, zo kan ik je mijn school laten zien en hoe ik woon.” zegt Malang tegen zijn sponsor.

De schoolprestaties:

Malang is erg goed op school. Zijn leraar is trots op hem. “Lezen en schrijven zijn zijn beste vakken. Ook is hij creatief tijdens het tekenen. Malang is een erg toegewijde leerling en heeft een veel belovende toekomst voor zich.” vertelt zijn leraar aan ons.

Reacties zijn gesloten.