Omar Sambou

Omar Sambou

Omar Sambou

Wij stellen je graag voor aan deze goedlachse Omar Sambou! Hij is de jongste uit een gezin van 4 kinderen, samen met zijn drie zussen gaat hij naar school.

Omar is de jongste van het gezin en gaat naar Smiling Child Nursery School. Hij wil heel graag doctor worden. Levens redden lijkt hem geweldig! Zijn vader Yaya Sambou is chauffeur voor een warenhuis. Hiermee is hij tevens de kostwinner van het gezin. Omar’s moeder is huisvrouw en zorgt voor de kinderen.

Omar is de jongste en ook de kleinste in zijn klas. Hij heeft het altijd enorm naar zijn zin, is vrolijk en opgewekt. Hij vindt school dan ook geweldig, want zoals hij aangeeft houdt hij van spelen, leren en nieuwe vriendjes maken.

Omar heeft als hobby voetballen en spelen met speelgoed! Hij is nog geen vier jaar oud en is hiermee een erg vroege leerling.

Hij gaat naar school in de eerste klas van de kleuterschool en wil nu al doctor worden. Om de droom van Omar en de andere kinderen waar te kunnen maken zijn wij opzoek naar sponsoren die graag een kindje individueel willen sponsoren. Zo is het mogelijk om een kleuter te sponsoren vanaf € 5,00 per maand of een basisschool leerling vanaf € 8.50 per maand. Wil je weten hoe je een kindje individueel kunt sponsoren? Lees hiervoor onze maandelijkse sponsor mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.