Twee sponsoracties afgerond

Twee sponsoracties afgerond

De afgelopen weken rondde wij twee sponsoracties af. Namelijk de Antwerpen – Banjul Challenge waar Dirk en Vivi aan mee deden en de inzamelingsactie voor school- en tekenspullen voor o.a. de kunstgroep.

Antwerpen – Banjul Challenge

In oktober 2019 reden Dirk en Vivi de Antwerpen-Banjul Challenge 2019. Zij kozen ervoor om deze challenge aan te gaan en de opbrengst van de Challenge te doneren aan de stichting. In totaal werd er maar liefst € 6.800,= gedoneerd aan Smiling Child of The Gambia. Het bedrag zal volledig besteed worden aan de bouw van de basisschool.

Wat een geweldig mooi bedrag voor onze stichting! Wij zijn Dirk en Vivi ontzettend dankbaar dat zij onze stichting kozen voor hun avontuur!

Filmpje: Dirk & Vivi met de Mitsubishi Pajero op school

Vlog van oktober 2019. Met Dirk en Vivi op school in Gambia na de Antwerpen-Banjul Challenge 2019

Alles nog eens teruglezen van onze reis in oktober? De eerste dag op school. Voetbalteam van de leraren. Donderdag op school. Zo’n 300 kinderen. Zakken rijst voor gezinnen. Antwerpen-Banjul Challenge.

Inzamelingsactie voor tekenspullen

Maar liefst 27 bananendozen hebben we met elkaar ingezameld. 27 dozen vol met school- en tekenspullen, krijt, kleding, pennen, potloden, schriften, tekenblokken en speelgoed. Enkele sponsoren grepen de actie aan om naar hun eigen individueel gesponsorde kindje wat toe te sturen. Afgelopen vrijdag (14 februari) brachten wij met elkaar de dozen naar Gilze voor het verzenden naar Gambia. Als er genoeg ingezameld wordt, zullen de dozen woensdag meegaan in container 194.

Reacties zijn gesloten.