Sirreh Jammeh

Sirreh Jammeh

Sirreh Jammeh gaat naar de Smiling Child Kleuterschool. Ze zit in groep 3 en 5 mei wordt ze al weer 9 jaar. Ze houdt ontzettend van leren, en ze vindt dat ook het allerleukste aan school.

Sirreh komt uit een gezin van 7 kinderen, waarvan 2 broers en 4 zussen. Ze woont met het hele gezin bij haar ouders. Om de kost te winnen is haar vader schoonmaker op een school (Kombo Kerewan Junior School). Haar moeder is huisvrouw. In de compound woont ze ook met haar stiefmoeder. Het gezin van haar stiefmoeder telt ook nog eens 5 kinderen. De vader van Sirreh verdient niet veel en al het geld wat hij verdient gaat op aan het eten. Met de familie van Sirreh heeft school een regeling getroffen. Dat zij niet hoeven te betalen om naar school te gaan, echter hopen we dat een sponsor haar verder brengt in het onderwijs. Haar oudere zus Fatou heeft de basisschool niet kunnen afmaken vanwege financiele problemen!

Sirreh is een erg goede student. Je merkt aan haar dat ze het leuk vindt om te leren, dat zie je terug aan haar vakken, want ze is goed in rekenen als ook in taal. Daarnaast doet ze het ook erg goed in de gymlessen.

Sirreh hoopt goed opgeleid te worden, want ze wil namelijk politieagent worden. Wil jij Sirreh en haar familie hierbij helpen? Je kunt een sponsorkindje maandelijks sponsoren vanaf € 5,00 per maand aan de kleuterschool of € 8,50 per maand aan de basisschool.

Lees hier meer over de maandelijkse sponsor mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.