Ousman Jarjally Sowe

Ousman Jarjally Sowe

Ousman Jarjally, groep 2 basisschool

Ousman Jarjally gaat inmiddels naar groep 2 van de basisschool. Zijn schoolgeld bedraagt € 8,50 per maand. Familie Sowe heeft verzocht om een sponsor voor het schoolgeld van Ousman. Dit omdat ze nauwelijks de kosten zelf nog kunnen betalen.

Ousman komt uit een gezin van 9 kinderen, 4 meisjes en 5 jongens! Zijn vader Saidou heeft een eigen bedrijfje en zijn moeder Awa is huisvrouw. Het gezin woont met elkaar in een ‘compound’ in Lamin-Babilon. De vader van Ousman zorgt ervoor dat alle kinderen naar school kunnen blijven gaan, echter is dit een grote kostenpost voor het gezin. Daarom verzoeken zij of een sponsor hun zoon zou willen helpen.

Ousman droomt ervan om leraar te worden. Wil jij hem helpen bij zijn toekomst?

Voor € 8,50 per maand is het mogelijk Ousman Jarjally te helpen bij zijn schoolgeld. Indien je hem wil helpen lees dan ook even onze individuele sponsorvoorwaarden. Aangezien het om een kindje individueel gaat hebben we daar wel een paar voorwaarden aan verbonden, maar wij hopen natuurlijk dat jij Ousman graag een kans geeft op een betere toekomst.

Wil jij je aanmelden als sponsor voor Ousman? Neem dan contact met ons op via de website of stuur direct een e-mail aan: info@smilingchildofthegambia.nl

Reacties zijn gesloten.